Liv i rymden och fattigt liv på jorden

Banner

Ja, man kan ju undra vad våra beslutsfattare tänker på.. eller rättare sagt; MED. SVT text  (sid 113 *uppdatering: Nu har de tagit bort den sidan)säger idag.. att Sverige är med på att söka efter liv i rymden. Man ingår i ett internationellt samarbete med bl. a Tyskland och Frankrike där man skall utveckla ett flygande testlabb.
                                                                                                                          20435-19


Ja, vad skall de göra om de skulle finna liv i rymden? Men framför allt: Vad är viktigare än att se till att vi som lever på jorden, som alla vet finns.. med svält, våld, indragningar av sjukvård, försäkringar, nedskärningar av skola och omsorg, man pratar om sänkt A-kassa från 80% till 65% etc? Vi har uteliggare, utslagna.. en psykvårdreform som gick åt helvete…  Vore det inte mer vettigt att regeringen tog tag i livet på svenska marken först och löste de befintliga problemen HÄR innan de lägger 150 miljoner – ja, Du läste rätt – på att leta problem i rymden?  20435-20


150 miljoner kanske inte räcker långt i den svenska budgeteringen.. men med god vilja och ett intresse för oss som lever och verkar här, så skulle det helt säkert komma många till del..   

Kanske skall jag ta min kvast och fara till Rosenbad och sopa till dem lite..  blåkulla

Kommentarer
Postat av: Micke

Hur går det med kvastresan egentligen? ;)

2005-09-21 @ 14:04:29
Postat av: Chattens

Har kommit hem igen :P Ingen öppnade.. :(

2005-09-21 @ 20:11:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback