Löften om jobb

Nya regeringen har lovat nya jobb.. man skall tvinga folk in i försäkringar, höja permierna för dessa samt sänka ersättningen. Man skall göra det sämre för de som redan ligger och deras människosyn är under all kritik. Men de har glömt att det kommer att slå tillbaka på dem själva en vacker dag. Då hjälper inga bruna ögon och ett lismande sätt och tron på att vara avgudad.

I
Skåne kommer 500 arbeten att försvinna, regeringens löfte om fler jobb, till trots. 12 jobb i Kalmar hotas, enligt Östran (www.ostran.se Tyvärr har de inte länkar till specifika artiklar) Det är arbetsmiljöverket, ironiskt nog, som hotas av nedläggning. Detta är något som sker lite överallt i vårt land i "nya arbetstillfällens"-löftets Sverige. Det är ju rätt intressant vad man kan lova svenska folket bara för att få makten att leka diktator för en tid. Att gå över lik och slå på de som redan ligger, är rätt fegt att göra. Ungdomar som inte har mer förstånd, slår och sparkar på andra unga som de slagit ner och man anser sig vara tuff som sparkar på den medvetslöse. Dessa blir omhändertagna av sociala myndigheter om de är under 18 år och satta i fängelse om de är över 18 år. Jag drar slutsatsen att de som i dag styr landet Sverige, aldrig vågade sparka på liggande medmänniskor när de var rädda ungdomar så de tar igen det nu och slår sig på bröstet. Varför tas inte nuvarande regeringsmedlemmarna omhand och sätts i fängsligt förvar?

Men en vacker dag får de betala för sitt agerande. Då hjälper inga vackra ögon, en vacker hustru eller tron på att man har ett gott anseende. Det finns en gudomlig rättvisa som ingen kan påverka.. och den är inte mutbar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback