Påflugen kärlek

Banner


Det är stundom inte så lätt att bli kär. Andra gånger räcker det med ett ögonkast och hela världen ställt på sin spets och man vill följa med till världs ende. Allt runt omkring blir tyst och det enda men ser och hör är den som i ett enda nu stal ens hjärta, andetag och liv.

Även djurlivet har sin kärlek. Svanar och tranor lever i par hela livet. Trogna som en kärnfamilj som finns att se på bio eller i en TV-serie där alla lever lyckliga i alla sina dagar. Skator har också ett relativt friskt kärleksliv och änder har vi läst om som lever hannar med hannar år efter år. Även bland oss människor finns det de som lever ihop med någon av samma kön som de själva. Sedan har vi ju de mindre friska relationer som pedofili, nekrofili, tidelagare med mera.. och säg det som är normalt eller inte? För lite sedan läste jag om kvinnor som hade "sex" med träd... Jaja... det är som det är..

Men att uppvakta en bensinpump.. DÄR går nog gränsen.. Eller vad säger ni om Mr P som omnämns i
Aftonbladet? Det är bara att dra på smilbandet och hoppas han är lycklig..

Kommentarer
Postat av: Veduran

Men stackars Mr. P som fallit så för en sån hårdför donna :P

2006-06-18 @ 15:49:18
Postat av: Anne

Jag tycker också synd om Mr P. Men så tålig han ändå är som inte ger upp fast responsen är så obefintlig! Fick mig ett gott skratt i alla fall...
Puss och kram
söstra di

2006-06-24 @ 18:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback