Samhället..

Banner

.. och vad läsarna vill ha. När jag slår upp morgon- och kvällstidningarna ser jag inte längre nyheter som är värda namnet. Det skrivs om hur demonstrationer urartar (t,ex igår) hur TV-såpornas "stjärnor" super, springer nakna och har sex. Det handlar om hur kändisar skall föda barn och om de äter moderkakan eller inte. Det talas om i texterna om "Svenska folkets sexvanor" som om det numer är en allmän viktig kunskap om hur svenska folket har det.. Är inget heligt längre? Det har mer blivit en skvallerpress för skandallystna medborgare som inte längre har något bättre för sig. Vad som är sant och inte, vet vi inte längre.

Det sprids rykten om dokusåpors "stjärnors" familjer utan urskillning och vem vet vart ryktet startade och vad som är sant? Sant eller inte; är vi så i behov av skandaler och familjetragedier att vi utan att blinka sprider hörsägen vidare? Vem vet när det är vår tur att utsättas för skvaller?


Regnet vräker ner och jag är trött på det. Maj månad och det skall, tycker jag, vara sol och värme. Det skall vara en känsla av att vi lagt vintern och kylan bakom oss.. Vi skall kunna kasta vinterkläderna i garderoben och ta fram de lite lättare kläderna. Nåja.. det blir väl bra en dag.

I fredags var det tenta. Jag gick dit med mindre motivation i bagaget. Celler och tumörer är inget som jag egentligen behöver kunna något om, som undersköterska, men det är ju lite allmänspännande och intressant. Men att tenta i det.. njae.. Hur som helst tänkte jag skriva på G-nivå. Mer motivation än så, hade jag inte. Men väl där, var det lättare än jag trodde och satsade på en MVG-skrivning. Får se vad det blir när jag får tillbaka tentan.

"Ibland behövs det en regning dag
för att bli påmind om att allting
kommer att bli bra"

Kommentarer
Postat av: mernil

Du vet ju att all relevant information finns samlat i min blogg! Den enda nyhetskällan som du någonsin kommer att behöva: Spännande reportage, samhällsanalys och personliga betraktelser av vår samtid ;-)

Postat av: Micke

Det är mycket svammel nu i tidningarna.. men blir så less.

*flinar åt mernil* Där fick han till det!

2006-05-03 @ 07:04:01
URL: http://kludd.se
Postat av: Majsan

Visst fick han det.. Men å andra sidan är mernil min favoritdebbatör.. *flinar*

2006-05-03 @ 14:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback