Men det blir 4 hårda år..

Banner


Ja, det blir ett hårt och kallt klimat nu 4 år framåt. Det är ju bara att hoppas på att svenska folket tänker efter nästa gång som det är val och väljer ett varmare samhälle. Nu skall det sparkas (symboliskt är väl bäst att tillägga
)på de som redan ligger: Arbetslösa, sjuka och pensionärer.

Varför skall vi straffas för att det inte finns arbeten, för att också många blir sjuka av den anledningen? Vi är många som sätts i arbete på arbetsplatser  och med arbetsuppgifter som vi inte trivs med. Jag fick själv höra av min före före detta handläggare på AF att det var "fan inte frågan om att ha ett jobb man trivs på utan ett jobb så man kan försörja sig". Det är den inställningen man har på Arbetsförmedlingen. Att tvingas in i ett arbete som man inte klarar av pga vantrivsel eller annan orsak, innebär att man verkligen blir sjuk och sjukskriven. För detta skall vi straffas!! Det är ju helt fel! Att man alls är pensionär skall man också straffas för. Vill de att vi tar livet av oss samma dag som vi fyller 65 samt att alla som av olika anledningar är sjuk- och förtidspensionärer också skall ta livet av sig?

Mina tankar om det vinnande blockets syn på människor, lämpar sig inte i tryck! Jag tror det finns en gudomlig rättvisa och det är ju bara att vänta på att den får nog av en så förnedrande människosyn och agerar mot dessa.

Säg EN fördel med detta.

Kom på att svenska folkets avund har visat sig påverka valet, som många tror. Man påstår att Perssons herrgårdsköp har påverkat så han inte vann (det finns säkert andra politiker som skulle kunna vara stadsministrar förutom Persson) Men varför låta avundsjukan styra valet? Om jag hade råd att köpa herrgård, vem skulle bry sig? Nu är det en politiker som har råd.. då blir det ett herrans väsen. Förvisso anser jag ju själv att det borde finnas ett tak på vad politker får tjäna.. och den lönen skall ligga nära våra andras.. För med de pengarna som politikerna har så kan de aldrig sätta sig in i hur det är att leva som vanlig medborgare och vanliga medborgare som "gått upp sig" i politikervärlden har snart glömt vart ifrån de kommer och roffar åt sig. Tyvärr. Så ett maxtak på säg.. 30.000:- per politiker, så skulle det säkert se annorlunda ut i Sverige och det skulle bli pengar över till omsorg (vård, skola etc) äldre och sjuka med mera.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Det ska ju nu förhoppningsvis skapas fler arbeten. Sossarna har ju under detta val knappt nämnt orden "fler arbeten ska skapas". Vi får hoppas på det bästa!

Postat av: Majsan

Förhoppningsvis, ja.. inga garantier.. Det skall dessutom vara arbeten som människorna vill arbeta med utan att vara underbetalda.. Alla positiva vallöften som "nya jobb" och "sänkta skatter" är inget annat än falska löften som de tar till för att komma till makten.

2006-09-18 @ 06:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback