Gräsänka..

.. heter det ju inte när man är ensam hemma en vecka och barnen är iväg på sina aktiviteter. Barnledig? Eller barnänka.. Äh.. skit samma.. det är verkligen en försmak på vad som komma skall när barnen flyttar hemifrån och jag får rå mig själv mer på heltid och barnen är stora nog att re' sig själva.

Ett av barnen for iväg redan i fredags hem till flickvännen och återkommer om en vecka.. En annan for med sin flickvän till Hemsedal för skidsemester i lördags via Göteborg och favoritmoster för en natt för vidare transport igår. Hemsedal Enligt sms igår kom de fram ordentligt och idag sade sms att de har det underbart! Härligt. Ungdomarna skall ut och röra sig lite. Även minsten är iväg.

Min första tanke och handling var att städa undan och bara känslan och vetskapen om att det kommer att vara städat nu en vecka, fyllde mig med behag. Inget tjat om att inte gå in med skor på, att hjälpa till med disken, att skölja av tallrikarna innan de ställs i diskhon.. eller kaffesump i diskhon eftersom man inte slängt kaffefiltret i soporna (jag dricker ju inte kaffe) Sedan var en annan tanke: Fjärrkontrollen är MIN! En hel vecka!  Retas Ingen som ifrågasätter om jag MÅSTE titta på ".. det där tråkiga programmet" när jag vill se CSI eller N CIS eller Cold case eller något spännande på Discovery. Haha! Kan någon tro att jag NJÖT i soffan igår kväll.. Hur mycket jag än älskar mina troll och hur mycket jag än älskar att höra dem hemma, spelandes musik från alla rum och TVspel med kompisar som kommer och går, skratt och gräl med flickvänner och sura blickar på mig, så är det verkligen behövligt med lite semester för oss alla från varandra. Så härligt det blir när de kommer hem igen!!

Vi måste lära oss ta tillvara på stunderna tillsammans men också på tiderna där emellan.

Kommentarer
Postat av: Micke

Jag får snabba mig komma ta av dig "tryckarn" då ;)

2007-02-23 @ 21:33:00
Postat av: Majsan

Haha! Jag skulle inte ens orka mig upp för att öppna dörren om Du ringde på.. :P

2007-02-25 @ 21:06:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback