Fritt fram för brott..

Banner


Ibland blir man verkligen mörkrädd av att läsa vad s.k forskare har att säga. Det är ju så att de är brottsliga i sina uttalanden, men å andra sidan, skall vi tro på dem så äger brottslingar ingen fri vilja utan styrs av en felprogrammering i hjärnan och kan inte ansvara för sina handlingar så de bär ju inget ansvar för sina uttalanden. Aftonbladet skriver om det
här.
 
Jag har varit gift med ett rattfyllo. Så fort han drack alkohol skulle han prompt köra bil. Han bar ansvar för sina handlingar genom att kunna välja att inte dricka alkohol som han gjorde. Alla rattfyllon är inte alkisar utan vissa har bara en förstärkt jagkänsla när de dricker och tror verkligen att de är Gud och kan allt.

Alla som mördar och våldtar, begår övergrepp på barn etc.. skulle vi klappa dem på axeln och tycka synd om dem? Om forskarens unga dotter blir våldtagen å det grövsta, vem tror att den pappan eller mamman klappar våldtäktsmannen på axeln och säger: "Stackas Dig.. Du är ju felprogrammerad och kan inte hjälpa detta".

De forskare som har den åsikten, att brottslingar inte bär ansvar för sina handlingar, borde låsas in och avprogrammera den tanke de har.. för vad de nu har gjort, är att uppmana till brott! Brottslingar bär ju ändå inte ansvar för sina handlingar...

Pliktverkets plikt?

Banner


Min äldste son är född -89 och det blev jag hårt påmind om förra veckan. Det kom ett brev från Pliktverket till honom. Mönstringen är i antågande.

När sonen öppnat och läst igenom sitt papper, så visade han mig ett papper ifrån verket. Det var ställt till en ANNAN grabb! Namn, adress, personnummer! Allt stod där. Det var en hälsodeklaration! Om nu detta papper kommit i fel händer, i någons, som roat sig med att fylla i och posta den felaktiga.. Så illa det kunde gå. Dock bad min son mig om hjälp att ordna det så jag skrev ett brev i sonens namn, som han undertecknade, och förklarade att pappret kommit helt fel. Undrar vem som har min sons papper som saknades i brevet? Samma sak hände sonens bästa kompis.. även han fick ett papper som tillhör honom samt ett som skulle skickats till någon annan.

Har pliktverket ingen koll på hur illa det tryckeri de anlitar, sköter sig? Har de ingen plikt att veta att deras utskick kommer till rätt personer? Det känns som om myndigheterna blir mer och mer nonchalanta mot oss övriga medborgare. Det skrivs lagar och regler som vi måste följa, men själva  sprider de våra privata uppgifter lite hur som det passar.

Är det fler som råkat ut för detta eller liknande?? Vad gjorde ni åt saken? Har Ni drabbats negativt genom att myndigheter skickat era uppgifter till fel personer?? Berätta gärna.